Logo

Sopaipillas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(8 - 10 stk)

75 g smør,
6-7 dl hvedemel,
2 tsk salt,
25 g gær,
3 1/2 dl lunt vand,
2 dl olie til stegning.

Fedtstoffet smuldres i melet og tilsættes saltet. Gæren smuldres i en stor skål og vandet røres gradvist i. Ælt melblandingen i. Lad dejen hæve 15 minutter, dækket af et viskestykke. Del dejen i 10-12 portioner, som udrulles til "pandekager" på en meldrysset bordplade. Snit et par skråstreger i overfladen på hver brød og lad dem efterhæve 10 minutter.
Varm lidt olie på en pande (eller 2) og steg brødene, mens du vender dem et par gange til de er gyldne.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizzabrød, stortEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fladbrød med kikærterEt hurtigt brød, der blot skal hæve en gang. Det er glimrende med fyld af salat, salsa'er...
• Roulade med syltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PæreistærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os