Logo

Sort-hvide kranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
200 g hvedemel
125 g smør
70 g sukker
2 tsk vaniljesukker
1-2 spsk mælk
Endvidere:
1 spsk kakaopulver
1 tsk instant kaffe- eller espressopulver

Ælt dejen sammen, og del den i to lige store portioner.
Ælt kakao- og kaffepulver i den ene dejportion.
Læg dejen (ogå den ufarvede) et par timer i kølekab.
Del både den lyse og den mørke dej i 30 stykker.
Tril dem til ca. 10 cm lange pølser.
Til hver krans snos en lys og en mørk dejpølse sammen, lægges på bagepapir på pladen og trykkes flad.
Bag kransene i den 200°C varme ovn i 12-15 minutter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?