Logo

Sort-hvide kranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g hvedemel
125 g smør
70 g sukker
2 tsk vaniljesukker
1-2 spsk mælk
Endvidere:
1 spsk kakaopulver
1 tsk instant kaffe- eller espressopulver

Ælt dejen sammen, og del den i to lige store portioner.
Ælt kakao- og kaffepulver i den ene dejportion.
Læg dejen (ogå den ufarvede) et par timer i kølekab.
Del både den lyse og den mørke dej i 30 stykker.
Tril dem til ca. 10 cm lange pølser.
Til hver krans snos en lys og en mørk dejpølse sammen, lægges på bagepapir på pladen og trykkes flad.
Bag kransene i den 200°C varme ovn i 12-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her