Logo

Spanske rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 g gær
4 dl koldt vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
350 g sigtemel
ca. 175 g hvedemel
 
Rør gæren ud i det kolde vand, tilsæt salt og sukker. Tilsæt hvedemel, til dejen
har en passende konsistens.
Ælt dejen godt. stil den i køleskabet natten over.
Form dejen til 14 rundstykker
Lad dem efterhæve 15 min.
Sigt et tyndt lag sigtemel over og bag dem 16-18 min ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Østrigsk kartoffelbrødPrøv dette lækre kartoffelbrød fra Østrig som tilbehør til for eksempel supper eller...
• Kringle 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stor smørkage - gærdejsversionEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• S'moresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os