Logo

Spanske churros 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spanske churros 2

 

5 dl vand

1 spsk olie

1 knivspids salt

300 g hvedemel

1 æg

 

Bring vand i kog med olie og salt i en gryde.

Drys hvedemel i, mens der røres godt rundt over hele grydens bund.

Lad dejen køle lidt af og rør et stort sammenpisket æg i.

Kom dejen i en sprøjtepose med en stjerneformet tyl.

Varm olie op i en høj gryde.

Pres dejen ud i stænger på ca. 15 cm og skær af med en kniv.

Bag 5 stykker ad gangen i ca. 6 min. til de er gyldne og sprøde.

Tag dem op med en hulske og læg dem på køkkenrulle til afdrybning.

Servér dem friskbagte og lune drysset med flormelis og gerne sammen med en kop varm kakao.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananbrød med nødderBananbrød kan bruges til mange lejligheder. For eksempel til morgenmad eller til kaffen...
• Lones chokoladekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaramelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!