Logo

Spanske churros 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spanske churros 2

 

5 dl vand

1 spsk olie

1 knivspids salt

300 g hvedemel

1 æg

 

Bring vand i kog med olie og salt i en gryde.

Drys hvedemel i, mens der røres godt rundt over hele grydens bund.

Lad dejen køle lidt af og rør et stort sammenpisket æg i.

Kom dejen i en sprøjtepose med en stjerneformet tyl.

Varm olie op i en høj gryde.

Pres dejen ud i stænger på ca. 15 cm og skær af med en kniv.

Bag 5 stykker ad gangen i ca. 6 min. til de er gyldne og sprøde.

Tag dem op med en hulske og læg dem på køkkenrulle til afdrybning.

Servér dem friskbagte og lune drysset med flormelis og gerne sammen med en kop varm kakao.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her