Logo

Specier 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

240 g hvedemel
185 g smør eller margarine
60 g sigtet flormelis

Fedtstoffet smuldres i melet. tilsæt flormelis og saml dejen hurtigt. tril den til 2 tykke pølser og stil dem på køl i 1 time.
Skær dem i meget tynde skiver og læg dem på bageplade.
Bages ved 200ºC i 5-6 min.

Tips: variationer:
Tilsæt dejen 50 g hakkede nøddekerner. skær kagerne lidt tykkere.
eller
Tilsæt dejen 40 g iskold blød nougat, skåret i små terninger. skær kagerne lidt tykkere.
eller
tilsæt 25 g hakket chokolade, 25 g hakket pomeransskal. skær kagerne lidt tykkere

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her