Logo

Speltflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl lun væske- vand eller ½ vand og ½ yoghurt
50 g gær
1 tskf. salt
½ tskf. sukker
2-3 spskf. olivenolie
1 kg speltmel
1 æg til pensling
 
Den lune væske udrøres med gær, salt, sukker samt olivenolie.
Melet røres i lidt ad gangen til en grød og hæver over en formiddag (eller
natten over).
Endelig æltes resten af melet i og der skal bruges lidt over et kilo.
Dejen æltes godt igennem til den er smidig og slipper bord og hænder.
Så hæver den atter et par timer og skæres ud til fire flûtes, der ridses i
romber og stryges med et sammenpisket æg og hæver en halv times tid mere.
Bages gyldne ved 200ºC ca. ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her