Logo

Stort æblehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør eller margarine
250 g hvedemel
1 spsk sukker
¼ tsk salt
11/4 dl mælk
25 g gær
Fyld:
300 g fintsnittet æble
1 spsk sukker
1 tsk stødt kanel
tesukker til drys

Smørret smuldres i melet; mælken lunes.
Gæren udrøres heri og blandes i melet. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted (ca. 30 min.). Dejen slås ned, og rulles ud til en stor trekant.
Æbler, sukker og kanel lægges på dejen, som rulles sammen til et stort horn.
Efterhæver på en plade med bagepapir i ca. 15 min.
Hornet pensles med æg og drysses med tesukker.
Bages ved 200° i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her