Logo

Stoutkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stoutkage

 

2 store æg

375 ml olie

450 gram hvedemel

180 gram sukker

1 spsk bagepulver

½ tsk salt

125 ml appelsinjuice

175 ml Stout

180 gram rosiner

1 tsk stødt ingefær

½ tsk kanel

Revet appelsinskal fra ½ appelsin (økologisk / ikke overfladebehandlet)

 

Olien og æggene piskes.

Hvedemel, sukker, salt, bagepulver, ingefær, ka­nel og reven appelsinskal blandes sammen.

Appelsinjuice og øllet blandes sammen.

Foldes nu i æg og olieblandingen, idet ølblan­dingen tilsættes lidt efter lidt.

Rosinerne tilsættes.

Bages i smurt springform ved 180-200°C i 50-60 minutter.

 

God, tung kage, som selv jeg, der aldrig spiser kager, snegle og andre af bagerens kaloriebomber, kunne lide. Mængden af Stout kan naturligvis bare reguleres ved at bruge mindre juice. Det feder jo også mere end øl!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her