Logo

Strandboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
5 dl vand
4 spsk olie
2 tsk groft salt
ca. 850 g pizzamel

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olie og salt.
Bland melet i, ad et par gange, til dejen har rette konsistens, let og smidig.
Ælt dejen godt. Stil den til hævning 45 minutter.
Form dejen til 20 boller, tryk dem lidt flade.
Lad bollerne efterhæve 15 minutter.
Pensl med vand. Sæt bollerne i ovnen ved 275°C i 5 minutter.
Dæmp varmen til 225°C og bag bollerne yderligere 10-12 minutter.
Tips: Fryse-egnet
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?