Logo

Sukat-sirupskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukat
50 g pomerans- eller appelsinskal
150 g koldt smør
3 spsk sirup
200 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver

Hak sukat og pomeransskal meget fint.
Kom smør og sirup i maskinen og lad den køre 1/2 minut.
Tilsæt hvedemel og bagepulver, og lad maskinen køre til dejen lige nottop har samlet sig.
Tril dejen til 4 cm. tykke stænger og læg dem i køleskabet nogle timer, til dejen er fast og skærbar.
Skær dejen i 1/2 cm. tykke skiver og bag dem 10-12 minutter ved 200ºC på næstøverste rille.
Afkøles på rist.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Maltere En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdej med rosmarinæbler og karamelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Light fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os