Logo

Sumpet banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
170 g sukker
2 tsk vanilla sukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet margerine
2-3 bananer
 
Smelt margerinen og bland alle ingredienser i, undtagen bananerne.
Derefter moses bananerne og vendes i massen.
Kom kagen i en brødform og bag kagen til den er gyldenbrun ( mærk
eventuelt efter med en gaffel )
Bages ved 200ºC varmluft.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rababerkage med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk smørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russiske klejnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber surpriseUnder det sprøde og bløde marengslag gemmer sig en sød og let syrlig rabarberkompot på...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!