Logo

Sund squashkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g sukker
3 æg
½ l revet squash
1 dl kærnemælk
1 dl olivenolie / oliemargarine
2 tsk vaniljesukker
350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk kanel
30 g solsikkekerner
75 g rosiner
 
Pisk olie, kærnemælk, sukker, æg til en luftig masse.
Revet squash vendes i æggemassen.
De tørre dele blandes sammen og vendes i dejen til sidst.
Dejen kommes i et ovnfast fad/bradepande beklædt med bagepapir.
Bages ved 175ºC i ca. 35-40 min. afhængig af formens størrelse.
 
Tips: Kagen kan bages helt uden fedtstof, der er ingen forskel. Men husk du skal have 40-60 g fedt daglig for at din krop fungerer optimalt. Olien her er en af de sundere fedtkilder.  
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?