Logo

Svenske makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
150 g sukker
50 g smør
200 g kokosmel

Rør 2 æg med 150 g sukker, 50 g smeltet, afsvalet smør og ca. 200 g kokosmel.
Dette røres bare sammen, virker dejen lidt tynd og flyder lidt ud på pladen, kommes mere kokosmel i, da dejen skal stå som toppe.
Bages ved 200°C i ca. 8-10 minutter, alt efter størrelse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød med spinatfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mocca EclairsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med kokosdrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os