Logo

Tomatsnegle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pose melblanding (uden kerner)
tomatketchup
chili (så meget man nu lyster)
krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt
olivenolie
salt
peber

Bland dejen som foreskrevet.
Del dej i 2 kugler og lad den hæve i 30 min.
Slå dejen ned og rul begge kuglerne ud til ca. 25x25 cm.
Bland flg. til en "grød": tomatketchup, chili (så meget man nu lyster), krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt) og olivenolie.
Smør det i tyndt lag over dejen, som rulles sammen til en pølse.
Skær med det samme i ca. 2 cm. skriver, der lægges på bagepapr.
Smør evt. mere tomatblanding på, hvis du er vild med lidt fugtige snegle.
Bages med det samme i oven ca. 15 min. ved 220ºC.
Sneglene må ikke blive brune.
Gentag med 2. portion af dejen !!!

Spises både kolde og lune til fx grill mad, supper, eller andet hvor man ellers spiser flûtes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karens forlorne kransekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med CalvadossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KongecupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-hyggeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os