Logo

Tomatsauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Gulerod, selleri, porre og løg skæres i småstykker og svitses i smør eller olie sammen med et laurbærblad, nogle peberkorn og lidt timian. Når urterne er svitsede, påhældes en god tomatpure, eller en god portion friske tomater. Svitses godt under omrøring. Hvedemel drysses på og omrøres. Påhældes kogende hvid bouillon. Til fisk kan fiskesuppe bruges. Kogningen begynder under omrøring. Låg lægges på, og kogningen fortsætter i 1-1 ½ time, eventuelt i ovn. Saucen passeres gennem en fin sigte eller etamine. Koges atter igennem i nogle minutter. Smages til med salt og sukker. Drysses med lidt smør for ikke at trække skind.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mariannes rabarber- eller æbletærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladebrødPrøv at blande chokolade i brødet - det er godt for slikmunde. Nyd brødet, som det er,...
• Nem chocoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkager med marinerede jordbærTætte mandelkager og friske jordbær marinerede med frisk mynte eller citronmelisse - en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!