Logo

Tomatsauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerod, selleri, porre og løg skæres i småstykker og svitses i smør eller olie sammen med et laurbærblad, nogle peberkorn og lidt timian. Når urterne er svitsede, påhældes en god tomatpure, eller en god portion friske tomater. Svitses godt under omrøring. Hvedemel drysses på og omrøres. Påhældes kogende hvid bouillon. Til fisk kan fiskesuppe bruges. Kogningen begynder under omrøring. Låg lægges på, og kogningen fortsætter i 1-1 ½ time, eventuelt i ovn. Saucen passeres gennem en fin sigte eller etamine. Koges atter igennem i nogle minutter. Smages til med salt og sukker. Drysses med lidt smør for ikke at trække skind.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her