Logo

Tyrkisk Frugtkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
120 g sukker
120 g margarine
200 g hvedemel
2 æg
1 ½ dl mælk
2 tsk bagepulver
1 stor dåse fersken
 
Et ovnfast fad smøres med margarine og frugten kommes i.
Margarine og sukker røres sammen, æg og mæl tilsættes.
Dernæst hvedemel og bagepulver.
Dejen hældes over frugten og bages ved 175ºC i ca 1 time (alm ovn)
Serveres lun med flødeskum eller cremefraiche.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem chocoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitruspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager 9En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!