Logo

Tyrkisk madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 æg
2 spsk olivenolie
500 g hvedemel
1 æg til pensling
sesamfrø til pynt

Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken.
Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min.
Drys resten af melet på et bord og ælt dejen.
Del dejen i 12 lige store stykker som formes til boller.
Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad brødene efterhæve i 10 min. og pensl med sammenpisket æg.
Drys med sesamfrø.
Bag brødene ved 250°C i 10-12 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage, ovnbagt En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosmakroner - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Anzac-kager med macadamianødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt med kanelKanel er noget mange forbinder med juletiden. Her er kanel brugt sammen med æbler, der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os