Logo

Tyrkisk sesambrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk honning
1 tsk salt
1 stk æg
2 spsk olie
1 dl sesamfrø
500 g hvedemel

Pensles med:
1 dl yougurt naturel
1 stk æg
1 spsk olie

Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser.
Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet.
Dæk dejen til og hæv i 30 minutter.
Slå dejen ned og del den i 12 stk der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke.

Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter.
Pisk yougurt, æg og olie sammen.
Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø.
Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe.
Ovn 225° i 20 minutter.
Varmluftovn 200° begge plader samtidig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækre tebirkes med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brydebrød med durum hvedemelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexico - Hvede-tortillaerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarksouffle med salvie-is og hindbær-rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!