Logo

Usædvanlig Chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Chokoladekage med flødeost, som selv en ostehader kan lide.

185 g smør
60 g kakao
250 g sukker
2 æg
155 g hvedemel
evt 1 tsk bagepulver
250 g flødeost
80 g sukker ekstra
1 tsk vanilje
1 æg ekstra

Smelt smørret sammen med kakaoen.
Tages af varmen og sukkeret tilsættes.
Pisk først æggene i, og derefter melet.
Hæld dejen i en smurt springform.
Rør flødeosten med det ekstra sukker og vaniljen.
Gøres nemmest med dejkrogene på den elektriske pisker.
Pisk ægget i. Hæld dejen over chokoladedejen.
Træk en kniv gennem de to dejlag, så de bliver marmoreret.
Stil kagen i en kold ovn på den nederste ribbe ved 180°C.
Bag den i ca. 50-60 minutter.
Dog kan man også stille kagen i varm ovn ved 180°C og tilsætte 1 tsk
bagepulver.
Prøv med en strikkepind, om kagen er gennembagt. Spises afkølet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brownies 3 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Margit's SolbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladebiscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer på grillenSpændende dessert med banan, der kunne være perfekt en lun sommeraften, da retten skal...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os