Logo

Valnøddeflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl kærnemælk
1 dl cremefraiche
1 spsk valnøddeolie
½ dl vand
100 g grovhakkede valnøddekerner
20 g gær
125 g rugmel
½ spsk ahornsirup
300 g hvedemel
1 sammenpisket æg
 
Kærnemælk og crème frâiche lunes til ca. 25ºC og gæren udrøres deri.
Dette køres sammen med rugmel, ahornsirup, valnødder og salt.
Dejen røres/æltes sammen med hvedemel og olie.
Dejen hæves til ca. dobbelt størrelse, stødes sammen og formes som små
brød eller evt. som små flûtes.
Brødet slåes op på en smurt plade, og hæves igen til dobbelt størrelse.
Brødet ridses efter endt hævning og pensles med æggestrygelse.
Bages i forvarmet ovn. 220ºC i ca. 40 minutter i almindelig oven og
200ºC i ca. 35 minutter i varmluftovn.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her