Logo

Valnøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
80 g hvedemel
100 g sukker
1 tsk bagepulver
¼ dl kogende vand
3 æggehvider
100 g hakkede valnødder
PYNT: 75 g overtrækschokolade. evt valnødder

Pisk æggeblommer og sukker godt, kom vandet i og tilsæt de hakkede valnødder. Bland hvedemelet med bagepulveret og rør det i dejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til slut. Dejen fyldes i en velsmurt springform.
Bages ved 170ºC i ca 45 min på næstnederste rille. Pynt kagen.

Kan serveres ledsaget af iskold flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her