Logo

Valnøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
80 g hvedemel
100 g sukker
1 tsk bagepulver
1/4 dl kogende vand
3 æggehvider
100 g hakkede valnødder
PYNT: 75 g overtrækschokolade. evt valnødder

Pisk æggeblommer og sukker godt, kom vandet i og tilsæt de hakkede valnødder. Bland hvedemelet med bagepulveret og rør det i dejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til slut. Dejen fyldes i en velsmurt springform.
Bages ved 170ºC i ca 45 min på næstnederste rille. Pynt kagen.

Kan serveres ledsaget af iskold flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julehorn med safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanilliesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kerne-rugbrød med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe MonterossoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os