Logo

Valnøddelagkage med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
125 g sukker
1 spsk mælk
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
1 tsk hjortetaksalt
30 g valnøddekerner
 
1 dl ribsgele
2 ½ dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
1 spsk sukker
3 blade husblas
200 g friske jordbær
 
1 dl piskefløde
150 g friske jordbær
Pistacienøddekerner
 
Æg og sukker piskes let og luftigt, hvorefter mælken tilsættes.
Bland hvedemel, hjortetaksalt og nøddekærner og vend i.
To lagkageforme smøres, og dejen fordeles heri.
Sættes i ovnen på næstnederste rille.
Bages ved 200°C i 8-10 min.
Bundene tages ud og køles ned på en bagerist.
Smør den ene side af bundene med ribsgeleen.
Pisk fløden til skum, og tilsæt sukker og vanilje.
Udblød husblasen i koldt vand i ca. 3 min.
Vrid den fri for vand og hæld ½ dl kogende vand over.
Vend forsigtigt husblasen i flødeskummet sammen med bærrene, der er
skåret i skiver.
Læg jordbærfyldet imellem bundene.
Pynt kagen med flødeskum samt skivede jordbær.
Drys med pistacienøddekærner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her