Logo

Valnøddemuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel ( ca. 4 dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
85 g sukker (3/4 dl)
1 dl mælk
50 g smeltet smør el. margarine
1 æg
25 g hakkede valnødder
50 g syltet appelsinskal
 
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og sukker i en skål.
Lav en fordybning i midten og kom mælk, smeltet fedtstof og sammenpisket æg heri.
Rør dejen sammen. Bland forsigtigt valnødder og appelsinskal i.
Fordel dejen i 16 papirforme og bag dem i 20-25 min. ved 200° .
 
Tips: Man kan bruge 100 g hindbær, 100 g ribs eller 100 g jordbær skåret i mindre stykker,i stedet for valnødder og appelsinskal. Man kan også bruge 1 æble skåret i stykker og 1-2 tsk kanel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med fetafyldPrøv disse lækre pirogger med fetafyld til din frokost, til skovturen eller på farten. De...
• Fine sprøde brune kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosinfletbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os