Logo

Varm æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

6-7 æbler
1 dl vand
sukker efter smag
revet citronskal
100 g smuttede, hakkede mandler
3 spsk rosiner
100 g brun farin
1 ½ dl æblekagerasp el. knuste tvebakker
100 g smeltet smør

Æblerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges møre i vand med revet citronskal. Moses ud med en ske og smages til med sukker. Æblemosen lægges i et ovnfastfad, herover kommes de hakkede mandler, der er blandet med rasp, sukker og rosiner. Tilsidst fordeles det smeltede smør over. Æblekagen bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 225ºC i 15 min. til den er sprød.
Serveres lunken med kold flødeskum eller cremefraiche.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade milkshake cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Møllehjul bagtNemme boller kaldet møllehjul, som smager fantastisk nybagte med et lag smør. Kan bruges...
• Citronkage, blødPrøv denne bløde citronkage til eftermiddagskaffen eller teen eller en søndag eftermiddag....
• Bradepandekage med sommerbær 2Sommerluksus til hverdag. Hvis du har en lille portion af flere slags bær, så prøv at bage...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!