Logo

Pastagratin med pølser og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastagratin med pølser og broccoli

150 g tørret hvid pasta, fx skruer
250 g broccoli i små buketter
6 æg
2 spsk hvedemel
2 dl mælk
1 dl oliven uden sten
200 g cocktailpølser
2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
350 g groftrevne gulerødder
1 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk sukker
200 g rugbrød
ketchup

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad broccolien koge med de sidste 2 min. af kogetiden - uden låg.

Hæld pasta og grønsager til afdrypning i et dørslag. 
Pisk æggene let sammen.

Rør hvedemelet ud i 2 spsk af mælken til en glat jævning og tilsæt resten af mælken.

Vend pasta, broccoli, oliven og pølser i, og krydr med salt og peber.

Kom æggemassen i en smurt tærteform eller et andet ovnfast fad.

Bag æggekagen midt i ovnen ca ½ time ved 200°C og server den straks sammen med gulerodssalat og brød. 
 
Tips: I stedet for broccoli kan man anvende peberfrugt i tern.

Fryseegnet: Nej

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her