
Trækul:      Indirekte 
Gas:           Indirekte/middel varme 
Forberedelse: 45 minutter. Stegetid: 16-18 minutter
 
375 g rødkål 
1 løg 
2 spsk solsikkeolie 
2 fed hvidløg, knust 
½ spsk kommensfrø 
1 ¼ dl æblecidereddike 
2 spsk brun farin 
salt og friskkværnet sort peber 
6 bratwurst (tykke grillpølser) 
olie til pensling 
6 hotdogbrød 
stærk sennep som tilbehør 
*
 
A. Skær rødkålen og løget i meget fine strimler med en skarp kniv eller brug en foodprocessor. 
Varm olien op i en stor kasserolle. 
Kom kål, løg og hvidløg i og stir-fry det i 5-6 min., til kålen er mørnet en smule. 
 
B. Tilsæt kommensfrø og stir-fry i yderligere 1-2 min. 
Tilsæt eddike, farin, salt og peber. 
Bring kålen i kog, skru ned for varmen og lad den koge under låg i 25 min., til den er helt mør. 
Tag kålen af varmen og lad den blive helt kold. 
 
C. Pensl pølserne let med olie og grill dem indirekte over middel varme i 16-18 min., til de er gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen. 
 
D. Smør lidt sennep på brødene, læg en stor skefuld rødkål på hvert og derefter en pølse. Server straks.