Logo

Bruschetta med salt og oregano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta med salt og oregano

Det ristede brød egner sig fortrinligt til bløde saucer, fx.: Majscreme med salvie, Gremolata af brøndkarse og marineret gedeost samt Grov tomatketchup

 

1 rustikt flute

3 spsk. Extra Jomfruolivenolie

Læsø salt

Tørret oregano

 

Skær brødet i tynde skiver.

Rist brødet på grillen et par minutter på hver side.

Dryp med olivenolie og drys med salt og oregano.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her