Logo

Favoritmarinaden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne marinade har været favorit i mange år. Den er god til oksekød, kylling, lam og scampi, og den spiller en central rolle i Mexicansk fiesta. (se dette)

nok til 10-12 kyllingebryster eller 3-4 kg kød

 

2 dl rapsolie

1 øl (33 cl)

6 spsk sojasauce

1 spsk hele sorte peberkorn

6 hvidløgsfed, delt i to

3 jalapeno-chilier (fra glas), hakkede

1 løg, skåret i tynde skiver

nogle stilke frisk koriander

 

Bland alle ingredienserne i en stor skål.

Læg kyllinge- ­eller kødstykkerne i marinaden.

Kødstykker bør marineres i mindst 4 timer, helst natten over.

Scampi behøver ikke mere end 2-3 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her