
Webers store grillkogebog 
Trækul:     Indirekte                  
Gas:         Indirekte/høj varme   
Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 15 minutter
 
115 g amarettismåkager 
75 g mandelflager 
50 g brun farin 
75 g smør, i tern 
1 citron, revet skal og saft 
1 stor æggeblomme, pisket 
6 modne ferskner 
 
A. Knus amarettismåkagerne groft og kom dem i en stor skål. 
Tilsæt mandler, farin, smør og citronskal. 
Saml blandingen med fingerspidserne, indtil den minder om grov rasp. 
Hæld æggeblommen ved og rør i blandingen, til den samler sig og hænger sammen. 
 
B. Skær fersknerne i halve og fjern stenene. 
Vend fersknerne i citronsaft. 
Fordel fyldet i fordybningerne, hvor ferskenstenene har siddet, og tryk det lidt sammen. 
 
C. Tag seks stykker kraftigt alufolie, der måler ca. 20 cm på hver led. 
Læg to halve, fyldte ferskner på hvert stykke alufolie og luk det helt, men ikke stramt, om fersknerne, så det bliver til en pakke. 
Steg pakkerne direkte over høj varme i 15 min., til fersknerne er bløde, og fyldet syder. 
Serveres brandvarme med vaniljeis til.
 
