Logo

Filodej med fyld af oksekød, svampe og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fillodej med fyld af oksekød, svampe og ost

100 g hakket oksekød

10 g smør

½ spsk olie

salt og peber

200 g tørrede svampe til madlavning (fx champignoner)

8 plader fillodej (risdej)

100 g fetaost i tern

2 spsk basilikum

tynde strimler forårsløg eller porre

1 sammenpisket æg

1 spsk birkes (kan udelades)

 

Kødet brunes på panden i en blanding af smør og olie og smages til med salt og peber.

Svampene ristes i en anden pande, til de er helt tørre.

Blødgør fillodejen som anvist på pakken.

Læg svampe, derefter kød og til sidst basilikum og en smule fetaost i midten af hver plade.

Fold sammen til små poser.

Brug tynde strimler af purløg eller porre til at binde dem sammen i toppen.

Poserne anbringes på bagepapir, pensles med æg og overstrøs evt. med birkes.

Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (15 stemmer)
Siden er blevet set 16.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
10113-02-2015 14:36:12 Simone
De ser super lækre ud! Hvor mange pakker bliver der af overstående opskrift?

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her