
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
Geddedeller: 
300 g gedde- eller sandartfilet 
1 æg 
2 spsk hvedemel 
En håndfuld hakket persille 
½ dl mælk 
Salt og peber 
Olie og smør 
10-12 sukkerærter 
1 lime 
2 dl vand 
Salt 
Rôsti: 
3-4 store kartofler 
1 løg 
½ bundt purløg 
Salt og peber 
Olie og smør 
 
 
  
Kartoffelrösti:
De rå kartofler rives og blandes med de andre ingredienser inden de steges på panden som flade pandekager.
  
Kog vand til sukkerærter med saften fra limen i den lille gryde. 
Sukkerærterne ribbes og blancheres i vandet. 
Blanchere vil sige et hurtigt opkog, så ærterne stadig er sprøde og har en flot farve. 
Geddekødet hakkes fint, røres evt. i den store gryde med resten af ingredienserne. 
Dellerne steges på panden i lidt smør og olie, tages af når de er gennemstegte og har en flot farve. 
Tag dem af og steg röstien og læg til sidst dellerne på panden igen. 
Kartoflerne rives som på billedet, og blandes med hakket løg og purløg. 
Steg kartoflerne på panden i ca. 5 min, og lige inden rostien er færdig lægges dellerne på igen og varmes igennem.