(4 personer)
4 store (160 g) laksefilter med skind.
Marinade:
½ dl olivenolie
1 fed pillet, revet hvidløg
½ tsk Piment d'Espelette
lidt havsalt.
Grillet fennikel:
2 fennikel.
Mango-chili-gulerodssalat:
1 skrællet mango
4 skrællede gulerødder
1 endivie salat, skåret fri for den bitr del af roden
2 friskpressede appelsiner
1 snack peber (en peber-chiliart der ikke er så stærk)
100 g sultaner
100 g bagte macadamien-nødder.
Laksefilterne pensles med marinaden og lægges på grillen med skindsiden nedad. Når skindet er gyldent vendes de og grilles færdig.
Samtidig flækkes fenniklen i 4 og pensles med marinaden og lægges et sted på grillen med svag varme til de er møre, men gerne med bid i.
Mango og gulerødderne rives på rivejern. Endivie salaten og peber snack snittes fint og det hele blandes med resten af ingredienserne.