400 g blandet frugt, her solbær, blommer og jordbær. Alt skal være godt modent.
4-6 spsk mager kvark
½ stang vannille, korn heraf
2 tsk smør
6 spsk rørsukker
4 små porcelænscocotter
Skyl og nip frugten og skær blommer i både og jordbær i halve.
Smør formene med smør og fordel frugten heri.
Drys frugten med ½ spsk rørsukker over hver portion.
Rør kvarken med vaniljekorn og fordel kvarken over frugten.
Drys med den resterende rørsukker.
Stil formene på en bageplade og grill dem over ovngrillen, til de er gyldne og sukkeret karamelliserer.
Eller bag dem 8-10 minutter ved 225º. Serveres varme.
Tips: I stedet for det nævnte frugt kan man bruge næsten al slags blød frugt: brombær, moden ananas, blåbær, halverede druer, banan, opblødte tørrede abrikoser eller svesker, stikkelsbær appelsinstykker, modne pærer