Logo

Grillpølser med hjemmelavet kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillpølser med hjemmelavet kartoffelsalat

 

Grillede pølser kan de fleste lide, og det er nemt at lave. Brug tiden på en lækker kartoffelsalat.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.  Stegetid. 5 min. Kogetid: 10 min.

 

#

4-8 gode pølser

lidt olie

 

Kartoffelsalat:

1 kg nye kartofler

100 g grønne bønner

1 bundt radiser

3 forårsløg

1 fed hvidløg

1 bundt purløg

 

Dressing:

4 spsk cremefraiche 38%

2 spsk rygeost

2 spsk æbleeddike salt

friskkværnet peber

Tilbehør: sennep

*

 

Skrub kartoflerne rene, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 min.

Sluk, og lad dem trække møre i 5-8 min.

Afkøl kartoflerne, og skær dem i skiver.

 

Rens og nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 2 min.

Skær dem i halve.

 

Rens og rens radiserne, og skær dem i fine skiver.

Rens forårsløg og hvidløg, og snit dem fint.

 

Pisk dressingen sammen.

Vend kartoflerne med dressingen, og tilsæt bønner, radiser, forårsløg og hvidløg.

Pynt med fintsnittet purløg.

 

Pensl pølserne med lidt olie, og steg dem på en varm grill eller grill pande i 5-10 min. - efter tykkelse.

Server pølserne med kartoffelsalat og en god sennep.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?