Logo

Grillspid med marineret kylling og champignonpickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 træspid
2 kyllingebryster
1 dl honning
Saft af 1 citron
Salt, peber
 
Champignonpickles:
150 g champignon
70 g sukker
1 dl rødvinseddikke
2 dl porter
l fed hvidløg
2 laurbærblade
Salt
 
Skær kyllingebrysterne i 4 stykker hver og mariner i hon­ning og citronsaft i ca. en ½ time.
Grill på en varm grill og krydr med salt og peber.
 
Champignon pickles:

Rens champignonerne og skær i kvarter.
Kog porteren op med eddike, salt, sukker, laur­bærblade og hvidløg.

Tilsæt champignonerne og giv et opkog.
Kom på sylteglas.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her