Logo

Grillstegt lammebryst med pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 kg lammebryst
1 dl olie (oliven)
1 spsk rosmarin
2 fed hvidløg
salt
peber

Pastasalaten:
300 g pasta
2 røde peberfrugter
5 tomater
1 agurk
100 g frosne ærter
1 salathoved

Dressing:
1 dl olie
½ dl vineddike
1 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 tsk salt
1 tsk peber

Kog pastaen og lad den køle af. Tænd grillen, inde eller ude i haven. Bland olie, rosmarin, hvidløg. Læg lammebrystet på en penslet rist. Det evt. lammebrystet, så den tykke del kan grilles lidt længere. Pensl kødet med olien. Grillsteg kødet i ca. 20 min. på hver side afhængig af varmen fra grillen. drys salt og peber på, når det er stegt. Bland salatdressingen. Skær grønsagerne i små stykker. Bland pasta og grønsager i dressingen. Skær det færdigstegte lammebryst ud i portioner og server det med pastasalaten og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her