1 udbenet rådyrkølle med underløbet på 
2-3 fed hvidløg 
1 stort bundt persille 
3 dl vindruekerne olie 
1 spsk østerssauce 
1 tsk quatre epices/four spices 
Købes i specialforretning eller blandes af: 
60 g hvid peber - 5 g nelliker - 15 g ingefær - 20 g revet muskatnød eller krydderurter som fx. rosmarin - timian - oreganon - salt og peber 
  
Fyld køllen med salt, peber, hvidløg og persille og sy den sammen eller brug kødnåle.
Bland olie, østerssauce, krydderier og/eller krydderurter, salt og peber 
til en marinade og læg køllen heri mindst 6 timer, gerne til næste dag.
Vend den ind imellem.
Fyld en Weber grillstarter med briketter og tænd. 
Når kullene er glødende, hældes de i Webergrillen på begge sider af en drypbakke.
Køllen placeres med sammensyningen opad på risten over drypbakken, 
låget lægges på og der grilles ½ time. 
Pensel hvert kvarter med marinaden.
Køllen vendes, pensles og der grilles med låget på i endnu ½-1 time alt 
efter størrelsen. 
Køllen skal mærkes let fast, når man trykker på den.
Lad køllen hvile indpakket i ca 20 minutter, inden den skæres i skiver.
  
Tilbehør til sommerbukken:
Fx. friske grønne asparges, nye kartofler
Sauce beurre blanc (piskes sammen af nedkogt aspargesvand, lys 
vildtfond, hvidvin, piskefløde og koldt usaltet smør i små klumper) 
  
Tilbehør efterår og vinter: Fx. kartoffel rösti, bønner og rødvinssauce