3 fed knust hvidløg 
1 citron kun saften 
3 spsk grov sennep 
3 spsk flydende honning 
1 tsk chilipulver 
2 store løg 
12 store pølser af svinekød 
olie til pensling
 
Kom hvidløg, citronsaft, sennep, honning og chili i en skål og rør det godt sammen. 
Skær løgene i halve gennem rod og spids, så lagene stadig ligger uden på hinanden.
Skær halvdelene i kvarte.
Skær de kvarte løg i 2-3 både hver og sørg for at de ikke går fra 
hinanden.
Sæt løgbådene på 2-3 lange spid. 
Pensl pølserne og løgbådene på alle sider med senneps- og 
honningblandingen.
Pensl pølser og løgspid med olie og læg dem midt på stegeristen.
Grill dem indirekte over middel varme i 6 minutter.
Vend både pølser og spid og grill dem i yderligere 12 minutter, til pølser 
og løg er møre. 
Læg pølserne på et stort fad og træk en gaffel ned langs spiddene for at 
få løgbådene fri.
Bland løgbådene og pølserne og server dem varme med håndskårne 
fritter.