8 store koteletter 
Marinade: 
0,5 dl  hvidvin 
3 spsk  olie 
½ tsk  salt 
2 tsk  knuste enebær 
2 tsk  knuste rosa peberkorn 
1 tsk  tørret timian eller 1 spsk frisk 
½ citron i tynde skiver 
3 spsk  hakket løg 
1 -2 spsk  hyldeblomster evt. tørret 
Linsesalat: 
2 dl  linser 
1 fed hvidløg 
2 skalotteløg 
1 porre 
2 gulerødder 
2 pastinakker 
2 tsk  olivenolie 
Dressing: 
1 spsk  olivenolie 
1 spsk  vand 
1-2 tsk  dijonsennep 
Bland alle ingredienser til marinaden og vend koteletterne i, en ad gangen, til alt kødet er dækket. 
Stil det i kølskabet natten over - vend kødet nogle gange undervejs. 
Tag kødet op af marinaden og dup det tørt med køkkenrulle. 
Steg koteletterne på en varm grill 4-5 min. på hver side. 
Servér fx. med nye kartofler, en frisk grøn salat og linsesalat. 
Linsesalat: 
Kog linserne efter pakkens anvisning. 
Hak løg og hvidløg fint. 
Skær porre, gulerødder og pastinakker i små tern, stimler eller skiver. Sautér alle grønsagerne i en sautérpande med olivenolie og vend linserne i. Krydr med salt og peber. 
Pisk dressingen sammen, krydr med salt og peber og vend den i salaten.