
Kombinationen af torsk, laks og dild er en klassiker - her med Kartoffelsalat med fetaost og spinat.
 
200 g torskefars 
200 g laksefars 
1 tsk citronsaft 
1 bundt friskhakket dild 
salt og peber 
5 cl fløde 
 
Bland alle ingredienser i en foodprocessor eller med en håndmikser. 
Rør fløden i til sidst. 
Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem gyldne i smør på panden. 
Dyp af og til skeen som du former frikadellerne med i koldt vand, så glider fiskefarsen lettere af skeen. 
Fiskefrikadellerne smager godt sammen med kartoffelsalat, men er også gode på et stykke brød med lidt remoulade - groft rugbrød er bedst. 
 
Tips: Fiskefrikadeller er altid gode at have i fryseren. Laver du dobbelt portion i forhold til det antal, du havde tænkt dig at tage med på picnic, kan resten jo fryses ned. Fiskefrikadeller opbevaret i køleskab kan holde sig i 2-3 dage.