Logo

Æg og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg og bacon

 

Server et hurtigt og lækkert stykke smørrebrød med æg og bacon - en udødelig klassiker.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 2 min.

 

#

2-4 skiver rugbrød, groft brød eller pitabrød

4 skiver bacon

2 hårdkogte æg (eller en rest omelet, røræg eller æggekage)

1 grillstegt peberfrugt fra glas

2-4 salatblade

1-2 spsk dijonnaise (sennepsmayonnaise)

*

 

Læg baconskiverne mellem 2 stykker køkkenrulle, og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt i ca. 2 min.

 

Smør brødet med dijonnaise, og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller æggekage) og peberfrugt samt bacon.

Eller anret blot som et stykke åbent smørrebrød.

 

Æg og bacon


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her