Logo

Æg og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 skive rugbrød med smør
Salatblad
1/2 hårdkogt æg i skiver
1 spsk mayonnaise
7-8 pillede rejer
2 limeskiver
Dild
 
Læg salatbladet på det smurte brød og anret æggeskiverne herpå.
Top mayonnaisen op på æggene og pynt med limeskiver vredet som »ryttere", rejer og dild.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rollmops 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med grahamsmelFocacciabrød er fladebrød, der oprindeligt stammer fra Italien. De kan for eksempel bruges...
• Røræg med karryrejer eller skinkeRøræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os