Logo

Æg og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 skive rugbrød med smør
Salatblad
1/2 hårdkogt æg i skiver
1 spsk mayonnaise
7-8 pillede rejer
2 limeskiver
Dild
 
Læg salatbladet på det smurte brød og anret æggeskiverne herpå.
Top mayonnaisen op på æggene og pynt med limeskiver vredet som »ryttere", rejer og dild.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold agurkesuppe med røget laksIskold sommersuppe med agurk, avocado og mynte er læskende på en varm sommerdag. Server...
• Torskerogn med gulerodsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med pesto bagt i butterdejDisse lækre butterdejspakker med laks og pesto er dejlig nemme at lave. Server dem til...
• Icecream lambadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os