Logo

Æg stegt med kartofler og Peppadew

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

To personer

4-6 æg
1 snittet fed hvidløg
1 snittet løg
6-8 skrabet kartofler
150 g peppadew (små pikante peberfrugter).
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og sauter løg i 2 minutter.

Tilsæt hvidløg og kartofler der er skåret i kvarte.

Når det er gyldent tilsættes Peppadew og æggene slås ud.

Krydr med salt og peber.

Rist indtil æggene er faste.
Server med et godt brød og en sprød grøn salat til.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Danish open faced sandwiches and fast foodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef tallerkenRoastbeef kan være andet end bare et halvt stykke mad, nemlig denne lækre anretning
• Flæskesteg til flæskestegs-sandwichRibbensteg til en lækker Flæskestegs-sandwich
• Chokolade kage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os