Logo

Æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sådan en æggekage med for eksempel bacon og purløg smager dejligt til frokost eller let aftensmad. Det er en ret som er perfekt som let og hurtig aftensmad for hele familien.

 

12 økologiske æg
150 ml økologisk piskefløde 38%
1 slat mælk, økologisk
salt og peber
tomater
løg
agurk
hvidløg
merian
timian
lidt chili
godt med bacon
purløg

*
 
Steg bacon sprødt, men ved svag varme så fedtstoffet ikke brænder på.
Pisk æggene godt, og kom salt, peber, mælk og fløde i.
Hak de øvrige grønsager fint, og bland dem i en skål, stil det i køleskabet så det er godt afkølet.
Når det sidste bacon er stegt færdigt, hælder du æggeblandingen på panden, og lader den stå ved svag varme i ca, 20 min. (hvis du har en pande der kan tåle at komme i ovnen giver du det 10 min. på blusset, og ca. et kvarter i ovnen ved 200°C)
Når æggekagen er færdig hælder du de hakkede grønsager ud over den og bacon på og til sidst purløg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede stegte høstsild med æbleDisse lækre sild er en dejlig frokostret. Nyder du stegte sild til aftensmad, er det...
• BidesildBidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I...
• Omelet med mozzarella, tomat og baconMan kan sagtens få sig en lækker omelet selvom man er på camping eller telttur, da...
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os