Logo

Sund Tunmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds tun i vand
4 dl cheasy creme fraise 9
4 husblas
dild
2 kogte æg
1-1 ½ løg
citron
salt og peber
 
Husblas lægges i blød i en skål med koldt vand i 5 minutter.

Tunen åbnes, vandet hældes fra og kommes i en skål, hvor det findeles med en gaffel.
Tilsæt finthakkede løg, de kogte æg i fine stykker, samt dild (efter smag), samt cremefraiche.
Alt dette røres sammen i skålen, og smages til med salt, peber og citron.
Kom vand i en lille kasserolle og kog op.
Hæld vandet fra husblas, og lad det ligge i skålen.
Når vandet koger, kommes skålen i gryden til husblas smelter.
Tag skålen op af vandet og køl af med lidt af tunblandingen og rør godt rundt.
Dette kommes i, sammen med resten af blandingen og røres rigtig godt sammen.
Smag til en sidste gang inden den kommes i den ønskede form/skål og ind i køleskabet i min. 3 timer.
Kan serveres med groft brød, rejer og kaviar eller andet.
 

Tips: Lav evt. en dilddressing af lidt cremefraiche (cheasy 9%) salt, peber og dild, og lidt citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her