Logo

Æggekage med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver bacon
8 æg
2 tsk Maizena
1 ½ dl mælk
1 tsk salt
peber
3 tomater
2 spsk purløg

Steg baconen sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Pisk æggene sammen.
Udrør Maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber.
Pisk det let sammen.
Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden.
Det går lettest på en teflonpande.
Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme.
Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv af træ.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem over æggekagen sammen med sprødstegt bacon og klippet purløg.
Server æggekagen med rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hamburgerryg med melon - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid
• Spaghetti med kammuslinger a la Carbonara En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Julebryg-sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat fra Le MoulinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!