Logo

Æggekage med flæsk og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
1 dl mælk
1 tsk salt
friskkværnet peber
4-500 g flæsk i skiver
purløg

Steg flæsket sprødt ved høj varme i paellapanden, tag flæsket fra panden og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Hæld stegefedtet fra paellapanden på nær tre spiseskefulde, hæld æggemassen på paellapanden og rør langsomt og forsigtigt i massen indtil æggemassen stivner.
Dæmp varmen og lad æggekagen stå til den er lysebrun på undersiden og fugtig men ikke flydende på oversiden.
Læg flæskeskiverne oven på æggekagen og drys med masser af frisk purløg.
Server med groft rugbrød.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?