Logo

Æggekage med flæsk og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 æg
1 dl mælk
1 tsk salt
friskkværnet peber
4-500 g flæsk i skiver
purløg

Steg flæsket sprødt ved høj varme i paellapanden, tag flæsket fra panden og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Hæld stegefedtet fra paellapanden på nær tre spiseskefulde, hæld æggemassen på paellapanden og rør langsomt og forsigtigt i massen indtil æggemassen stivner.
Dæmp varmen og lad æggekagen stå til den er lysebrun på undersiden og fugtig men ikke flydende på oversiden.
Læg flæskeskiverne oven på æggekagen og drys med masser af frisk purløg.
Server med groft rugbrød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krestens retEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TunburgerLækker opskrift på tunburger, som er nem og lige til at gå til med ingrediensliste og...
• Lakserulle med kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande fra LauraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os