Logo

Æggekage med flæsk og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 æg
1 dl mælk
1 tsk salt
friskkværnet peber
4-500 g flæsk i skiver
purløg

Steg flæsket sprødt ved høj varme i paellapanden, tag flæsket fra panden og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Hæld stegefedtet fra paellapanden på nær tre spiseskefulde, hæld æggemassen på paellapanden og rør langsomt og forsigtigt i massen indtil æggemassen stivner.
Dæmp varmen og lad æggekagen stå til den er lysebrun på undersiden og fugtig men ikke flydende på oversiden.
Læg flæskeskiverne oven på æggekagen og drys med masser af frisk purløg.
Server med groft rugbrød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocadoDenne ret med bagekartoffel og avocado er en lækker ret, der enten kan bruges som tilbehør...
• Omelet med grønt fyldDenne omelet fyldt med grøntsager så som tomat, champignon, squash og meget andet. Du...
• Broccoli med ostBroccoli er lækkert som tilbehør og indeholder både kostfibre og vitaminer. Her gratineres...
• Appelsin iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!