Logo

Æggekage med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g tomater
2 spsk snittet purløg
2 spsk hakket persille
5 løg
1 fed hvidløg
2 spsk smør
250 g frossen spinat
4 bægre pasteuriserede hele æg uden skal
100 g ost

Varm ovnen op til 200ºC. Skær et låg af tomaterne, udhul dem lidt og bland indmaden med 1 spsk persille, 1 spsk purløg, de finthakkede tomatlåg, lidt salt og peber.
Fyld tomaterne og sæt i ovnen.
Hak løg og hvidløg fint. Svits i 5 min. i smør i en ovnfast stegepande.
Kom spinat i løgmassen og kog 4-5 min.
Pisk æg med resten af persille og purløg, 1 tsk salt og ¼ tsk peber.
Hæld æggemassen på panden og lad den stivne ca. 2 min., stik af og til med en paletkniv så den flydende masse løber ned.
Skær ost i terninger og drys over æggene.
Sæt panden i ovnen i 10 min. til æggekagen er stivnet og tomaterne er færdige.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grovflutes med kyllingesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkærgårdssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem appelsin dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!