Denne fyldige æggekage gratineres med ost under grillen i
ovnen inden servering.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 lille spidskål
15 g smør
150 g frisk spinat
4 æg
¾ dl mælk
10 cherrytomater (halve)
75 g gedeost (eller fetaost eller revet, fast ost)
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Halver kålen og skær stokken ud.
Snit kålen fint og sauter den på en pande med smør et par
min.
Krydr med salt og peber og tilsæt de rensede spinatblade.
Vend rundt, til spinaten lige falder sammen.
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og hæld cremen
over grønsagerne.
Bag ved middelvarme i ca. 8 min.
Fordel cherrytomater og ost over æggekagen og sæt panden
under grillen i ovnen i 3-5 min.
Server straks med brød til.
Tips: Tilsæt evt. skivede, kogte kartofler sammen med
spinaten.
Undersøg, om din pande kan tåle ovngrillen - dæk evt.
håndtaget med alufolie.