Logo

Æggekage med spidskål, spinat og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med spidskål, spinat og ost

 

Denne fyldige æggekage gratineres med ost under grillen i ovnen inden servering.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lille spidskål

15 g smør

150 g frisk spinat

4 æg

¾ dl mælk

10 cherrytomater (halve)

75 g gedeost (eller fetaost eller revet, fast ost)

salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Halver kålen og skær stokken ud.

Snit kålen fint og sauter den på en pande med smør et par min.

Krydr med salt og peber og tilsæt de rensede spinatblade.

Vend rundt, til spinaten lige falder sammen.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og hæld cremen over grønsagerne.

Bag ved middelvarme i ca. 8 min.

Fordel cherrytomater og ost over æggekagen og sæt panden under grillen i ovnen i 3-5 min.

Server straks med brød til.

 

Tips: Tilsæt evt. skivede, kogte kartofler sammen med spinaten.

Undersøg, om din pande kan tåle ovngrillen - dæk evt. håndtaget med alufolie.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her