Logo

Æggekage med kartofler og bacon i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

10-12 æg
3 dl fløde
400 g bacon i tern
1-2 løg
600 g kogte kartofler
salt, peber
1 bundt purløg
 

* Tilberedning

Pisk æggene godt sammen med fløde, salt og peber.

Rist bacontern sprøde på en pande.
Tilsæt finhakket løg og kartoffeltern.

Lad det sautere lidt og hæld det i et smurt ovnfast fad.
Hæld æggemassen på, og lad den stivne ved 175 ºC 20-25 min .
Drys med finskåret purløg og server brød til.



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?